1. mi történelmünk

Tendars technology Co., Ltd. a szakmai party sátor gyártó Kínában, aki bevezette az Európai speciális alumínium és PVC struktúra sátrak technológia, a saját tervezés, értékesítés és gyártás. Kezdjük egy kis művelet, 10 év alatt

Most lettünk az egyik vezető egyértelmű span szerkezet sátor szállító Kínában.

Ma, Tendars technology Co., Ltd. egyik vált a felső gyártó kiváló minőségű tiszta span szerkezet sátor termékek, mint például: rendezvénysátor, party sátor, sátor, sátor, Membránszerkezet, dome sátor, sátor arcum, görbe sátor stb... Vállalati Filozófiánk: "minőségi először, bátor, a kizsákmányolás, haladjanak előre, folyamatos innováció, munka integritását" Ez a Tendars sátor cégünk állandó hit.


2. a gyári

Tendars technology Co., Ltd. Kína nemzetközi metro city-Guangzhou központjában. A globális sátor szállító Kínában, mint a minőségi anyagok és alkatrészek szigorúan ellenőrzött. A műveleteket megfelelően végzik-szigorúan ISO9001: 2008 szabványok; Ezáltal biztosítva, hogy a kimenet hibás termékek lekicsinyített, míg az ügyfelek elégedettsége nagy méretűre van állítva. Mi tartja létrehozásának további korlátlan elegáns sátor szerkezete az ügyfelek a világ minden tájáról akkor, most és mindörökké.

 

3. termékünk

Tendars technology Co., Ltd. termékek a következőket tartalmazza:

1, világos span szerkezet sátor

2, arcum sátor

3, görbe sátor

4, több oldalas sátor

5, sokszög sátor

6, membrán struktúra sátor

7, a kötegek sátor

8, raktár sátor

9, zárt parkoló sátor

8, színpad- és bankett tartozékok szabadtéri party sátor

Mi lehet az egyablakos szolgáltatást a projekt szükség van vagy a követelmény. Hogy szervezünk egy kiállítás, koncert, esküvői party, rendezvény, sport stadion, szabadtéri vendéglátás rendezvény stb... Tendars sátor megfelelni a projekt pontosan kell igazítani.


4. termék alkalmazása

A tiszta span sátor szerkezete széles körben felhasználható fél, esküvő, ünneplés, fesztivál (művészeti fesztivál, sörfesztivál, élelmiszer-fesztivál), szabadtéri kiállítás, vásár, gazdaságélénkítés, termék Térkép, kormány nyilvánosságra és konzultációs tevékenység, recepció, sport, Versenyzés, tevékenységek, raktár tároló, stadion, fehérítőt, medence, parkoló, logisztikai központ stb...


5. tanúsítványunk

Mindig úgy érezzük, hogy minden sikeres cégünk közvetlenül kapcsolódik a minőségi termékeket kínálunk. Megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, termelési szigorúan lezajlott ISO 9001 minőség-ellenőrzési előírások. A CE/SGS (TÜV) minőségbiztosítási rendszer tanúsítványa állnak rendelkezésre. A PVC-szövet vizsgálati jelentések, tűzálló, szabványok: NFPA701, CFM & DIN4102 B1/M2.

图片1_副本.jpg

 

6. gyártóberendezések

Vagyunk képesek-termelő szerint az ügyfelek személyre szabott sátor

követelmény, nyomtatás logo, az adott alkalmazás más alakzat. Professzionális műszaki mérnökök és a termelési sorok van, lehetővé teszi számunkra, hogy eleget tesz minden a

igény szerint a sátrak. Mi lesz a legjobb szállítója, hogy a termelés és a kutatás és a fejlesztés mindenféle sátrak.

图片2_副本.jpg

7. piacon

Mi az ügyfelek az mind a belföldi piacon, illetve a tengerentúli piacon: Észak-Amerika, Dél-Amerika, Nyugat-Európa, Kelet-Európa, Kelet-Ázsia, Délkelet-Ázsia, Közel-Kelet, Afrika, Ausztrália és Óceánia.

...

8. szolgáltatásunk

1, tudunk előállítani a megszokott sátor ügyfél követelmény szerint

2, egyablakos szolgáltatás: opcionális kiegészítők egész sátor projekt

2, a célport vagy házhoz szállítás a sátor sátor.

3, lehet telepíteni a sátor sátor a helyén.

4, amit kínálunk, sátor telepítés videó vagy bevezetés kézi.

5, hosszú garancia idő a jövőben üzleti tevékenységének támogatására