Szakító membrán szövet szerkezete

A húzómembrán szövet szerkezetének előnyei: 1, rugalmas esztétika, szinte korlátlan fizikai formatervezés 2, vízálló, tűzálló, UV-ellenálló, földrengésálló, öntisztító képesség stb. 3, rövidebb építési ütemtervek a hagyományos épülethez képest.
Csevegj most

Termék részletek

Szakító membrán szövet szerkezete

A szakítómembrán szövet szerkezetének anyaga:

1, PVDF tetőfedő:

A polivinilidén-fluoridot (PVDF) keménysége, stabilitása és megkülönböztetett műszaki előnyei miatt értékelik. Például, ha olyan polimerre van szüksége, amely ellenáll a szélsőséges termikus, kémiai vagy ultraibolya körülményeknek, a porózus PVDF kiváló stabilitást kínál, hasonlóan a fluorpolimerek teljesítményéhez ebben a környezetben.

A polivinilidén-fluorid (PVDF) egy fluor-szénhidrogén, és az Underwriters 'Laboratories, Inc. „önálló olvadó, 1. csoport” besorolású. Ezt nem befolyásolja a hosszú távú napsugárzás és más ultraibolya sugárzás forrásai. Megtartja tulajdonságait nagyvákuumban és gamma-sugárzásban, és ellenáll a legtöbb savnak és lúgnak. A PVDF az a választott anyag, amikor a porózus szerkezetet ózonnak vagy klórnak teszik ki.

2, Vázszerkezet: Q235 acél / horganyzott acél, epoxi-cinkban gazdag korróziógátló alapozóval. Rozsdamentes és korrózióálló, hosszú ideig használva.

A csomag részlete:

Az összes acélszerkezetet légbuborékkal védve kell tömöríteni, mivel az acélszerkezet védőcsomagolás nélkül könnyen karcolódik. Az összes anyagot műanyag zsákba csomagolva kell védeni a tisztítást. Acélszerkezet-rakodás nyitott tetején.

enyhén és lassan tegye a tartályba.

A húzómembrán szövet szerkezetének előnye:

1, Rugalmas Design Esztétika, szinte korlátlan fizikai formatervezés

2, vízálló, tűzálló, UV-álló, földrengésálló, öntisztító képesség stb.

3, rövidebb építési ütemtervek a hagyományos épülethez képest.

4. ábra: A membránszerkezet nagy átmérőjű szerkezethez alkalmazható és széles helyet biztosít oszlop nélkül. A belső tér 100% -ban felhasználható.

a szakító membrán szerkezetének jellemzői

A mi szolgáltatásunk:

1, szállítás a rendeltetési tengeri kikötőbe, vagy az ajtó részletes címe.

2, szerkezettelepítési szolgáltatás a helyén. És a telepítési kézikönyv biztosítja.

3, A szövetekre 10 év garancia vonatkozik, minden acélra 20 év garancia

Jelentkezési projekt eset referenciaként:

Szakító membrán szövet szerkezete

Szakító membrán szövet szerkezete

PVDF membránszövet szerkezete

teniszpálya membrán szerkezete

Hot Tags: húzómembrán szövet szerkezete, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, testreszabott, kedvezményes, Kínában gyártott

Vizsgálat

You Might Also Like