Kültéri rendezvénysátorok

Az utóbbi években a szabadtéri rendezvénysátorokat széles körben használják az auto show eseményekhez, mivel nemcsak a tevékenység költségeit takaríthatják meg, hanem megoldhatják a helyhiány problémáját is. Így a szabadtéri rendezvény sátorai egyre népszerűbbek lesznek az autóautó-show-nál. Ezek a sátrak szállították tőlünk (Tenderek), hogy szolgálja az AUDI márka Auto Show. Rugalmas és mobil az egyedülálló előnyök a szabadtéri rendezvénysátorokhoz.
Csevegj most

Termék részletek

Kültéri rendezvénysátorok

Az utóbbi években a szabadtéri rendezvénysátorokat széles körben használják az auto show-eseményre, mivel nem
csak menteni a tevékenység költségét, hanem megoldja a probléma a hiányzó helyet. Így a szabadtéri rendezvény sátorai egyre népszerűbbek lesznek az autóautó-show-nál. Ezek a sátrak szállították tőlünk (Tenderek), hogy szolgálja az AUDI márka Auto Show. Rugalmas és mobil az egyedülálló előnyök a szabadtéri rendezvénysátorokhoz.

A szabadtéri rendezvénysátoraink különböző típusú kiegészítőkkel díszíthetőek, mint például a tetőablak, függöny, klímaberendezés (hűtés és fűtés mind rendelkezésre áll), ABS kemény fal, üvegfalak és ajtók, fa padló vagy szőnyegpadló stb. rendezvény felszerelés a sátor dekorációhoz.
Az összes egyszeri szolgáltatást itt lehet megadni.

Ezek a kültéri rendezvénysátorok specifikációja:
1, váz anyaga: keményen préselt extrudált alumínium 6061 / T6, amely sokkal keményebb és tartósabb, mint a normál alumíniumötvözet.
2, Tetőborítás: 850g / m2 dupla PVC-bevonatú poliészter textil, átlátszatlan, 100% vízálló, égésgátló
3, oldalfalak: PVC szövet falak, üvegfalak, ABS kemény fal, stb mind rendelkezésre állnak.
4, Méret: A sátor szélessége 3 m és 60 m között van, és a hossza korlátlan.
5, Szélterhelés: 100km / óra

6, Hóterhelés: 75kg / m2 (különleges kialakítású a nagy hó időjárás esetén is)
Hot Tags: kültéri rendezvény sátrak, Kína, gyár, gyártók, beszállítók, vásárlás, olcsó, személyre szabott, kedvezményes, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like