Nagy party sátorok eladó

A TENDARS TENT-től a nagy party sátrak tábla jó védőburkolat, a hagyományos vászon sátrakkal ellentétben az alumínium keretes sátrak PVC anyaga jobban képes blokkolni a forró napsütést, esőt, szélt, havat stb.
Csevegj most

Termék részletek

Nagy party sátrak eladó

 

Kültéri nagy party sátor eladó, különösen a szabadtéri esemény projekt, arca szabadtéri gyönyörű táj és ölelés a friss levegő szabadtéri, anélkül, hogy aggódni milyen időjárás van. Ha a párt sátorát tervezi, akkor a nagy párt sátorát használhatja, hogy elkerülje az épületcsarnok magas költséges bérleti költségét, és élvezhesse az intim kapcsolatot a természettel. A TENDARS TENT-től a nagy party sátrak tábla jó védőburkolat, a hagyományos vászon sátrakkal ellentétben az alumínium keretes sátrak PVC anyaga jobban képes blokkolni a forró napsütést, esőt, szélt, havat stb.

 

Ennél is fontosabb, hogy a nagy party sátrak különböző díszítéssel, például esküvői, akkor hozzá a tető bélés, függöny, bankett szék, asztal, légkondicionáló, világítás, rács, színpad és így tovább. Mindezek az eseményeszköz-tartozékok egymás után szállíthatók.

 

A nagy party sátorok jellemzői:

Keretszerkezet:

keményen préselt extrudált alumínium 6061 / T6

Szövetborítás:

850g dupla PVC-bevonatú poliészter textil, 100% vízálló, lángveszteség , Opaque.

Garanciaidő:

12 év az alumínium kerethez;

3 év a PVC szövetburkolat számára

Szélterhelés:

max. 100 km / h (megerősíthető)

Megengedett hőmérsékleti állapot:

-30 Celsius fok +70 Celsius fok

Méret:

3m és 60m széles, és a hossza korlátlan

Könnyen szerelhető és leszerelhető, mozgatható.

Nincs benne pólus, 100% -os belső tér. 

 

Hot Tags: nagy party sátrak eladók, Kína, gyár, gyártók, beszállítók, megvásárolható, olcsó, személyre szabott, kedvezményes, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like