Szabadonálló sátrak

A szabadon álló sátrak készülnek a nagy nyomás nehezedik, extrudált alumínium ötvözet 6061/T6, eloxált, melyik sok több nehéz, mint a normál alumínium, és élettartama lehet nagyon hosszú ideje a több mint 20 éve. Ez az előny a sátor üzleti sokkal inkább, mint az acél pole anyagi Sátor bérbeadás.
Csevegj most

Termék részletek

Szabadonálló sátrak

 

A szabadon álló sátrak készülnek a nagy nyomás nehezedik, extrudált alumínium ötvözet 6061/T6, eloxált, melyik sok több nehéz, mint anormál alumínium, és élettartama lehet nagyon hosszú ideje a több mint 20 éve.Ez az előny a sátor üzleti sokkal inkább, mint az acél pole anyagi Sátor bérbeadás. A fő keret profil: 203x110x4.5mm, amely alkalmasa 20m, és 25m világos span széles sátor (a sátor hossza moduláris által hozzá minden 5m bay). A nagyobb tiszta span széles sorozat, a nagyobb keret profil használatával támogatja a sátor egész szerkezet.

 

A sátor egyértelmű span széles tartományban a 3m, 60 m-re, és a sátor hossza nincs korlátozva. A legnagyobb szél teher a szabadon álló sátrak szerkezet 100km/óra. Nincs belső pólus és a belső tér is lehet 100 %-oshasznált. Ezért is elhelyezheti, táncoló színpadon, bankett szék és asztal, hangosítás, AC, vagy a Bojler stb létesítmény beavatkozása nélkül a sátor belsejében.

 

A szabadon álló sátrak kínál gyors és egyszerű telepítés, és szedjük szét, anélkül nehéz berendezések. A szabadon álló sátrak szerkezet alkalmas ideiglenes vagy állandó épületek, és széles körben használják: üzleti promóció, fesztiválok, vendéglátás, kiállítás-esemény, szociális fogadások, reklám, raktárak és más szabadtéri szabadidős stb...

 

Az egyedi design szolgáltatást, annak érdekében, hogy kap a termék megfeleljen a speciális igények a helyen is kínálunk. Mi segítünk Önnek a hajózás-hoz-a rendeltetési kikötő. És a telepítés, kézi vagy video lehet biztosítani. Ha szüksége van a mérnök menet közben, hogy a hely, hogy segít a telepítési útmutató is rendelkezésre áll. Egy stop szolgáltatás érhető el cég szolgáltatásunkat.

 

További információkért, egyszerűen kap a kapcsolatot velünk.Hot Tags: szabadon álló sátrak, Kína, gyári, gyártók, szállítók, vásárlás, olcsó, egyedi, kedvezményes, gyártott-ban Kína

Vizsgálat

You Might Also Like