Elegáns rendezvény sátor

Rendelkezésre álló elegáns rendezvény-sátor mérete: A sátor méretét testreszabjuk. A standard tiszta span szélesség 3 és 60 m között van, a hosszát minden 5 méteres rekeszmodul korlátozza. Mondja el nekünk, hogy mire használja a sátrat, és hány embernek lesz szüksége a sátorban. Akkor felajánlja a megfelelő méretet.
Csevegj most

Termék részletek

Elegáns rendezvény sátor


Elegáns rendezvény-sátor anyaga:

Váz: keményen sajtolt, extrudált alumíniumötvözet 6061 / T6, eloxált bevonattal, rozsdamentes, hosszú ideig tartó. Szélterhelés 100km / h-ig.

Tetőfedés: kiváló minőségű, fehér, kettős felületű PVC bevonattal, égésgátló a DIN4102 B1, M2 szerint; hőmérsékleti ellenállás -30& deg; ~ + 70& deg; vízálló, UV-kezelt; szakadásálló, öntisztító képesség stb.

Oldalfalak: Temper üvegfalak és ABS kemény fal keverve, amelyek a sátrát elegánsabbá teszik. A szokásos PVC szövet oldalfal.

Csatlakozó: tűzihorganyzott acél.

Az eredeti helye: Guangzhou, Kína


Elegáns rendezvény sátor alkalmazása:

Használható fesztiválokként (zenei fesztivál, sörfesztivál, ételfesztivál), sportesemények / tevékenységek, autóshow, templomi találkozók, esküvői rendezvények, kültéri raktár, műhely, sürgősségi relief


Rendelkezésre álló elegáns rendezvény-sátor mérete:

A sátor sátorának mérete testreszabható. A standard tiszta span szélesség 3 és 60 m között van, a hosszát minden 5 méteres rekeszmodul korlátozza. Mondja el nekünk, hogy mire használja a sátrat, és hány embernek lesz szüksége a sátorban. Akkor felajánlja a megfelelő méretet.


Opcionális kiegészítők az elegáns rendezvény-sátorhoz:

1, PVC tetőfedő: átlátszóPVC, színes PVC burkolat

2, oldalfalak: üvegfal, ABS tömör fal, szendvicsfal

3, ajtók: dupla szárnyú üvegajtó, tolóajtó, gördülő ajtó stb.

4, egyéb: légkondicionáló, bankett szék, asztal, tetőbélés, fa padló stb.

Elegant event marquee tent facility

Az elegáns rendezvény sátor jellemzői:

1, Easytobeassembledandis szétszerelt, mozgatható

2, Nincs belső oszlopszerkezet, amely 100% -ban kihasználja a belső teret

3, vízálló, égésgátló, UV-álló.

A 4. ábrán látható, hogy a sátor bármilyen talajt fel lehet szerelni, semmiféle kötél nem jelenti azt, hogy a sátor elfér kisvárosi kertekben, tetőteraszokon, udvarokon stb., Mivel ezek maximálisan kihasználják a helyet.

5, Rugalmas helyhasználat: A keretek lehetnek

egyesítve, hogy lefedjék a nagy területeket, illeszkedjenek az L alakú kertekhez, vagy lehetővé tegyék a rendezvényen belüli különböző területeket.

Elegant event marquee tent

Projektképek referenciaként:

Elegant event marquee tent

Elegant event marquee tent

Elegant event marquee tentHot Tags: elegáns rendezvény sátor, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, testreszabott, kedvezmény, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like