Hogyan kell Díszítsd az esküvői party sátor

- Dec 11, 2017-

Hogyan kell Díszítsd az esküvői party sátor


A belső tér az esküvői sátor is lehet 100 %-os használt, elegendő helyet biztosít az esküvői rendezvény tevékenység. Valamilyen módon nagy belső tér is kihívást jelent az esküvő rendezvényszervező, mert nagyobb teret érezni üres és hiányzik a meleget. Így hogyan kell díszíteni a belső tér az esküvői sátor intimitáson? Ez a probléma, csak szeret hogyan fogja díszíteni saját otthonában, gondolkodni, hogyan-hoz tervez és díszítik a belső tér a esküvői sátor időbe fog telni.

1,Erősítse meg az esküvői sátor mérete és típusa

Először is szerint a ceremónia esemény helyszíne és a meghívott vendégek, eldönteni, hogy mekkora és milyen típusú sátor ugye kell bérelni vagy vásárolni. A szabadtéri esküvői sátor általában van három különböző típus: 1, esküvői sátor PVC oldalfalak nélkül nézni a nyitottabb, és több természet; 2, az esküvői sátor a PVC anyagból oldalfal, nézze meg a további adatvédelmi és a meghittség; 3, esküvői sátor, üvegfal, Nézd meg a több elegáns és magas színvonalú.


2, arra utalnak, hogy az átlátszó tetejét borító

A tető fedezete az esküvői sátor is lehet átlátszatlan és átlátszó két lehetőséget. Annak érdekében, hogy a természet a legtöbb ember inkább a átlátszó tető borítást, keresztül az átlátszó tetejét borító, kék ég, fehér felhők, zöld dombok, zöld víz, nevetés, tanulságos szeretet örök.

p1-2-3-06.jpg


3, erősítse meg, hogy a téma és a násznép

Hogy a dekoráció, esküvői helyszín és a téma, az esküvő, és használja a bélés, a függöny, a világítás, a szőnyeg csempe és a légkondicionáló, és így tovább különböző kiegészítők díszíteni. Arany, ezüst, sötét piros vagy használata elegáns fekete-fehér díszíteni a násznép.


4, elég fény konfigurálása

A lakodalom általában este, annak érdekében, hogy elegendő fény belülről a sátor előtt pedig sötétzöld, meg kell elég másik világítás beállítása. Természetesen tudod tekint a villogó fény, színes fények, és még a neon fények beállítása a romantikus hangulat, és az is lehet az gyönyörű gyertya az asztalra felvenni a fény és a légkör.


20121105080359.jpg