hosszú idő sátor sátor téli idő

- Nov 27, 2017-


Wdik a sátor sátor anyag javítása, a sátor sátor van hosszabb élettartama és a megfelelő biztonsági. De az északi területen nehéz hó a téli időben, így néhány ügyfél aggódni a biztonság, a sátor sátor. Tehát csinál a sátor sátor használható hideg területén hosszú ideig?

Első, hogy a kilépő problémák a hideg terület marquee sátorban:

1,Hőmérséklete elég alacsony a hideg téli szezonban területe, általában a hőmérséklet mínusz állapotban van, így a sátor, hogy meleg?

2,Hideg helyen havazás-Időjárás gyakran előfordul, és a szél erős, lehet asátrak képesek ellenállni az ilyen erős szél és az erős havazás terhelés?

Még arcát, hogy az erős havazás területen, még mindig van a különleges megoldás, hogy megoldja ezt a problémát:

Szigetelési: a hideg északi terület, mi megoldjuk relatív ellenállni a hideg. Javasoljuk, hogy az ügyfél, hogy adjunk egy réteg szigetelés pamut és elasztikus anyagból. Ha a raktár sátor, hozzátehetjük, hogy a kőzetgyapot szendvics falakra, ezen a környéken: a pecsét. A szendvics falakra fokozza a szigetelés hatást, akkor a fűtés vagy a légkondicionáló berendezések segítségével tartsa a sátor termikus hatás.

Hó-terhelés, szél ellenállás intézkedések: Tendars normál alumínium keret sátor 8-10 szintű tájfun tud ellenállni. A sátrak az erős havazás területeken kell alkalmazni, ha megtervezzük a szurok magas tető sátor, mint a görbe sátor, geodéziai dome sátor: a hó fog esni természetes módon, hogy képes megoldani a hó berakodás probléma és a geodéziai dome sátor ellenáll 1 m vastag hó!

A sátrat, erős havazás terület mellett is dönthetünk nagyobb és vastagabb keret profil ral színében. Ezek is növelheti a sátor légellenállás és HÓTERHELÉS képesség. Persze ez is növeli a sátor költség.


Ha csak alkalmi erős havazás helyzet, megítélése szerint a mérnök, a biztonság, mi is lehet normális keret profil használata csinál néhány erősítő intézkedések a sátor, mint a rögzítő intézkedés, cross bárok, és cross acél kábelek stb... Ezek növelheti a stabilitás és a biztonság, a sátor, de több megfizethető árú!


marquee tent in snowing weather.jpg