Sátrak karbantartása

- Aug 10, 2017-

⒈ tisztítás után hűvös helyen, a száraz levegőben, ne tegye a napot a napsütés vagy forró hely sütés, annak érdekében, hogy megakadályozzák a visszavonás a műanyag vagy degumming, gyorsított öregedés.

⒉ nem professzionális gumi cipő és a savas és lúgos, só és egyéb vegyi anyagok érintkezésbe, hogy a korrózió a degumming deformáció.

⒊ kell tisztán és egyenletesen tisztítani. Ne erőltesse a kefét, nehogy rövid vonalat lásson, vagy levágja a mintát és a díszítő részeket.

⒋ kerülje az érintkezést éles, éles tárgyakkal, hogy megakadályozza a karcolásokat a karcolódásból.

⒌ színes vásznon, ne érintkezzen kemény tisztítószerekkel, például szén tintával. Ez a színes vászon tisztítása után fogkrémmel vagy fehér krétaporral van bevonva. A figyelmet egyenletesen kell tartani, majd száraznak kell lennie, megakadályozhatja az elszíneződést. Vagy találjon két darab fehér, tiszta papírt a tetején, száraz és szakítsa le. Megakadályozhatja az elszíneződést.

⒍ a szétkapcsolódás, a cseppvonal vagy a díszítő részek lazításának megjelenése és más kisebb hibák időben javításra szorulnak. Az élettartam meghosszabbítása.

⒎ Egy másik sátort rendszeresen meg kell tisztítani a penész és a bűz megakadályozása érdekében. Ne mosassa a mosógépet. Vannak, akik azt gondolják, hogy a sátrak ellenállnak a hajtogatásnak, alacsony az ár, a lusta kézmosás. Ismerős a díszítő ruhával nem ugyanaz, a mosás mosógép könnyen leesik a fakulás.