ideiglenes tároló sátor szolgál életidőt

- Dec 04, 2017-


Mennyi ideig használható a tároló nagy sátor?

A gyártási reform és a vállalkozások számos üzemének fejlesztése miatt most egyre több ideiglenes tárolóhelyre van szükség, hogy támogassák üzleti tevékenységük gyors növekedését. Ezután a tároló nagy sátor gyorsan felajánlhatja a nagy szabadtéri helyiséget anélkül, hogy aggódna az időjárástól, és milyen földterület van. Ezért a tároló nagy sátor lenne az első választás ezeknek a gyáraknak. Akkor mennyi ideig használható a tároló nagy sátor?

Bár a tároló nagy sátort általában ideiglenes tárolóként használják, de a tároló nagy sátrakban a keményen préselt alumíniumot használják, amely hosszú ideig tartós és erős ideiglenes helyett használatos:

Tároló nagy sátorkeret : A Tendar sátor tároló nagy sátorkeretünk a 6061 / T6 kemény nyomású alumíniumot, a 80 km / h-100 km / h szélterhelést és a 75 kg / m2 hóterhelési képességet használja. Nehéz a rossz időjárás miatt károsodni. Az alumínium anyagot speciálisan kezelik, a felületet egy réteg korrózióvédő cég. Így korrózió és rozsdásodás nélkül hosszú ideig használható a szabadban. Általában 20 évnél hosszabb élettartamra használható.

A tároló nagy sátor szövet:   850g / m2 blokkolt fehér PVC tetőre, 650g / m2 áttetsző fehér PVC oldalfalra, dupla PVC bevonatú poli- steril szövet, szín opcionális. 100% vízálló, tűzgátló (DIN4102 B1), M2, CFM, UV-álló, szakadásálló, öntisztító képesség . Tehát a sátorban lévő rakományt nem érinti a kültéri eső vagy hó időjárás. Az anyag élettartama több mint 5 év, de nem mondhatjuk, hogy 5 év elteltével nem használható, érezni nagyon öregnek és megjelenésében nem jó megjelenést, de még mindig használható. Természetesen Ön is eldöntheti, hogy megtisztítja az anyagot és megváltoztatja az új anyagot!


A tároló nagy sátor oldalfalai: Különböző típusú oldalfalak vannak, a hagyományos oldalfalak a PVC anyag falai, az élettartam 5 év feletti, a szokásos tárolási igényekhez megfelelő. Ezenkívül a Tendars az ABS kemény falak, szendvics falak számára is kínál választékot. És ez a fajta falak élettartama hosszabb lesz, mint a PVC szövet falak.


A tároló nagy sátor anyagának fenti leírásából kifolyólag a sátrat hosszú ideig használhatják kültéri használatra. Nemcsak kielégíti az ideiglenes tárhely igényeit, hanem félig állandó raktárként is használható. Ha van egy tároló sátor projekt, nyugodtan nézze meg velünk a megoldást.


storage tent frame.jpg

storage tent.jpg