Turista sátor

- Aug 10, 2017-

3 szezonban sátor: Általában könnyebb, általában használt tavaszi, nyári, őszi 3 szezonban enyhébb éghajlat. A 3 szezonos számla általában jó lehet a szélben és az esőben, de a tervezési jellemzők azt is meghatározzák, hogy általában nehéz ellenállni a túlzott mennyiségű hónak. Ha egy három évre szóló számla alig támogatja a 2 hüvelyk vastag havat, akkor bajban kell lennie, ha a hó eléri a 20 hüvelyk. A számla háromnegyed része is rendelkezik, bizonyos szellõzéssel rendelkezik, annak érdekében, hogy megfeleljen a különféle igényeknek, a tábornok kétszintû sátorba kerül, amely belsõ és külsõ számlákra bontható, a belsõ számlák teljes kártyás képernyõvel rendelkeznek A belső számla fél kártyás képernyője, a belső és külső számlák önmagában is felhasználhatók, így a tavaszi, nyári és őszi különböző igények kielégítésére

4 Negyedéves számla: Az erősebb 4 negyedéves számla rendszerint 1-2 támasztórudat ad hozzá, hogy megvédje a támogatási rendszert erősebb szél ellen vagy vastagabb hórétegek ellen. A téli könyvelési formákat általában úgy tervezték, hogy karcsú kupolák legyenek, hogy minimalizálják a külső fiókok tetejének síkosságát, hogy megakadályozzák a hó felhalmozódását. Természetesen ezek a téli / alpesi számlák viszonylag enyhe éghajlati viszonyokra is vonatkoznak. De az extra tartó rudak súlya nehezebbé teszi őket, mint a háromnegyed számla.

A konvertibilis számla egy négy évszakos számla, amely három negyedéves számlára állítható. A kiigazítás módja általában a sátratartó rendszerből 1-2 tartórúd eltávolítása, valamint a levehető szellőzőkomponensek kialakítása a tervezés során, amely enyhén időben eltávolítható vagy nyitható a szellőzés javítása érdekében.