Mi feszített membránszerkezet

- Oct 09, 2017-

Mi feszített membránszerkezet

A membránszerkezet sátor, amelyet feszítő membránszerkezetnek neveznek, azaz építőanyag. Acélszerkezet tartószerkezetből vagy kábelszerkezetből és feszítőmembrán szövetből áll. Az új, egyedülálló épületszerkezeti alakja, a jó erõállóság miatt a legfontosabb nagy, tiszta térszerkezetnek számít.

A membrán szövet PVDF, PVF, PTFE bevonatú poliészterből készül. Jó stabil forma és nagy szilárdságú szakadási vagy terhelőerő-építőszövet. Élettartama függ a különböző felületi bevonatoktól, általában 15-20 év a szövetre.

A membránszerkezet sátorának jellege és alkalmazása:

A feszültség membránszerkezete teljes új épületszerkezeti forma, amely az architektúrát, a szerkezeti mechanikát, a finomkémiai anyagokat és az anyagtudományt, a számítástechnikát mint egészet ötvözi magas technikai tartalommal. A projekt környezete szerint a struktúra alakja a mérnökök egyedi kialakításának megfelelően testreszabható , amely egy nagy szimbolikus mérföldkő projektet hozhat létre.


Művész: teljes mértékben játszik az építész fantáziájával , és jól tükrözi a szerkezet erőhatékonyságát.


Gazdaságos: Energiát takaríthat meg a nappali világításhoz, mert a membránszövet áttetsző. Ugyanakkor a színes LED-es világítás a membránszöveten keresztül is jó eredményeket érhet el este.


Nagy tiszta kör: A feszültség membránszerkezete képes leküzdeni a nagy tiszta körzetet (nincs benne a póluson belüli) probléma, hatalmas, akadálytalan vizuális tereket hozva létre , és hatékonyan növelheti a felhasználási területet.


Öntisztítás: A membránszerkezet védőmembrán bevonattal, az épület jó öntisztító hatással rendelkezik, ugyanakkor biztosítja az épület hosszú szolgálati idejét.

membrane structure.jpg