Clearspan kijelölőkeret

A clearspan sátor központi számítógépét keményen préselt extrudált alumínium ötvözet (6061/T6) gyártja, amely hosszú távú használatra kiváló minőségű. A clearspan sátor tetőbora és oldalfalai lángálló, kettős PVC-bevonatú poliészter textilből készülnek, amelyszigorúan az európai DIN4102B1, M2 minőségellenőrzési szabványoknak megfelelően készül.
Csevegj most

Termék részletek

Clearspan marquee tentseries egyre nagyonnépszerű, és van nagy dicséretet a világ minden tájáról bázisona kiváló minőségű és elegáns exteriordecoration. Mint például a fehér rakott bélés, függöny, csillár, stb Létesítmény, hogy ez olyan elegáns, mint a kívánt. A cleaspan marquee sátor moduláris felépítésű, és növelhető vagy csökkenthető minden 5m öbölben. Akkora építeni, amennyit csak akar szerint a személy kapacitása a párt esemény. Ez nagyon rugalmas szerkezete a különböző követelmény a személy kapacitás.

A clearspan sátor központi számítógépét keményen préselt extrudált alumínium ötvözet (6061/T6) gyártja, amely hosszú távú használatra kiváló minőségű. A clearspan marqueeclearspan marqueetetőburkolata és oldalfala lángálló, kettős PVC-bevonatú poliészter textilből készült, amelyet szigorúan az európai DIN4102B1, M2 minőségellenőrzési szabványoknak megfelelően végeznek.

Thebay távolság 5m, és theuprightsupportsandroofbeamsof clearspan marqueeareallmadeoutprofileof166x88x3.0mm. És ez a profil ésszerű méret: 12m, 15m, 18m clearspan szélesség. A hossza korlátlan minden 5m öböl távolság növelése vagy csökkentése.c

Clearspan sátor sátor specifikációja:

Fesztávolság

Oldalmagasság

Felső magasság

Öböl távolsága

Fő profil

12m

3m

4,9 m

5m

166x88x3,0 mm

15m

3m

5,5 m

5m

166x88x3,0 mm

18m

3m

5,9 m

5m

166x88x3,0 mm

Sátrak szerkezetének alkalmazása:

Clearspan marquee in China

Hot Tags: clearspan marquee, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, szabott, kedvezmény, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like