Görbe sátor sátor

Görbe sátor sátor

A görbe sátor sátor szerkezete, nem csak erős, de is nagyon tartós, hosszú ideig a. Az alumínium kerettel lehet használni legalább 20 év. Az alumínium készül a kemény, préselt, sajtolt eloxált alumínium ötvözet 6061/T6, sokkal nehezebb, mint a normál alumínium ötvözet. És a tető van borítva dupla PVC bevonatú poliészter textil-, kiváló minőségű, 100 % vízálló, tűzálló DIN4102B1.
Csevegj most

Termék részletek

Görbe sátor sátor

 

A görbe sátor sátor egyre több és több népszerű és kapott nagy dicséret a szerte a világon, magas minőségű szerkezet és elegáns külső mivel rendelkezésre áll. Összehasonlítva a hagyományos design A alakzat sátrak, görbe sátrat több különleges és vonzó a szem. A görbe sátor sátor is egy moduláris felépítésű, és is növelhető vagy csökkenthető, 5m-öbölben.

 

A szerkezet nem csak erős, de is nagyon tartós, hosszú ideig segítségével. Az alumínium kerettel lehet használni legalább 20 év. Az alumínium készül a kemény, préselt, sajtolt eloxált

alumínium ötvözet 6061/T6, sokkal nehezebb, mint a normál alumínium ötvözet. És a tető van borítva dupla PVC bevonatú poliészter textil-, kiváló minőségű, 100 % vízálló, tűzálló DIN4102B1.

 

A hajlítási ív tetőszerkezet és a tökéletes tetőt borító láncfeszítő rendszer, a hó terhelhetőség és a szél ellenállást erősebbek, mint a normál A forma tervező. Görbe sátor lehet rugalmas, eltávolítják, és a moduláris felépítése miatt. Ez könnyen összeállítható, és szedjük szét, tárolókötet kis. Lehet, hogy széles körben használják a tenisz bíróság sátor, szabadtéri esküvő party sátor, medence sátor, koncert sátor, sátor szabadtéri értekezlet, reklám, kiállítás és vásárok.

  

További információkért, egyszerűen kap a kapcsolatot velünk!

Hot Tags: görbe sátor sátor, Kína, gyári, gyártók, szállítók, vásárlás, olcsó, egyedi, kedvezményes, gyártott-ban Kína

Vizsgálat

You Might Also Like