Gömb Dome sátor

Egy Stop szolgáltatás: 1, a szállítási idő és a Súgó szállítás a rendeltetési kikötőbe 2, egyéb opcionális kiegészítők a sátorban, bankett szék, asztal, klíma stb. Egyablakos szolgáltatás 3, a sátor telepítése kézi vagy video 4, hosszú ideig jótállási idő biztosítható
Csevegj most

Termék részletek

Gömb dome sátor

Gömb dome sátor termék részletek:

Rendszer tudása:

1. fedél szövet:kiváló minőségű kétszemélyes PVC bevonatú poliészter textil, 100 % vízálló, gyulladásgátló, UV-ellenálló, eltéphetetlen, öntisztuló képessége, stb.

2. keret:tűzi- és dupla oldalas horganyzott porszórt fehér

3. könnyű összeszerelni és lebontották, mozgatható.

4. az egyedi és szép alakja, különböző szövet design stílus teszi gömb dome sátor az első választás a high-end felhasználók, akik kiállnak a rendezvénnyel. Gömb dome sátor hozzon létre a tökéletes megoldás, hogy az esemény különleges. Fél gömb design széles körben használják a különböző események, nagyszabású kiállítást rendez, ünnepségek, szabadtéri tevékenységekhez.

sphere dome tent

20m gömb dome sátor telepítése

Gömb dome sátor szabványos mérete:

A gömb dome sátor Min. 5m-től a 50m átmérőjű.

Kaptunk fehér dupla bevonatú PVC bevonatú poliészter falak, világos, dupla bevonatú PVC bevonatú poliészter falak és minden galss falak, a kemény PVC-tető, valamint horganyzott acél vázszerkezet.

 

Csomagolás és szállítás

Műanyag Film védelme, fából készült doboz védett, ha szükséges, üvegfal és üvegajtó védik a fából készült doboz (nemzetközi export kulturák)

Szállítási idő

30 napon belül

 

Egyablakos szolgáltatás:

1, a szállítási idő és segít ön kikötőből a rendeltetési kikötő

2, egyéb opcionális kiegészítők a sátor, mint a bankett szék, asztal, klíma stb. Egyablakos szolgáltatást tudunk nyújtani

3, a sátor telepítés, kézi vagy video

4, hosszú garancia idő

Hot Tags: gömb dome sátor, Kína, gyári, gyártók, szállítók, vásárlás, olcsó, egyedi, kedvezményes, gyártott-ban Kína

Vizsgálat

You Might Also Like