Ideiglenes Pagoda sátor

Jellemző & karakter ideiglenes pagoda sátor: 1, könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, kis térfogatú szétszerelés után, könnyen tárolható és szállítható. 2, Nincs pillérek belsejében a sátrak, belső tér lehet 100% hasznosítani 3, Megengedett hőmérsékleti állapot: -30°–70°-os hőmérséklet 4, Lehet telepíteni bármilyen földre bővíthető csavarok, acél horgonyok, súlylemez.
Csevegj most

Termék részletek

Ideiglenes pagoda sátor


Az ideiglenes pagodasátor meghatározása:

1, Keret a sátor anyaga: Nagy szilárdságú alumínium ötvözet szerkezet 6061/T6, eloxált felületi befejező, nagyon tartós hosszú ideig használ. 20 év alatt használható, ha jól karbantartható.

2, Tetőfedés és oldalfalak anyaga: dupla PVC bevonatú poliészter textil, Sima whitepvc szövet, tiszta PVC is kínálható, más színek állnak rendelkezésre.

3, csatlakozók: tűzi horganyzott acél


Jellemző & karakter ideiglenes pagoda sátor:

1, könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, kis térfogatú szétszerelés után, könnyen tárolható és szállítható.

2, Nincs pillérek belsejében a sátrak, belső tér lehet 100% hasznosítani

3, Megengedett hőmérsékleti feltétel:-30>a +70&hőmérséklet

4, Lehet telepíteni bármilyen földre bővíthető csavarok, acél horgonyok, súlylemez.


A rendelkezésre álló mérete ideiglenes pagoda sátor:

A pagoda sátor szabványos mérete 3x3m, 4x4m, 5x5m, 6x6m, 8x8m és 10x10m. Egyéb testreszabott is rendelkezésre áll. És a pagoda sátrak kombinálhatók, hogy különböző nagyobb méretű sátor.


Fizetési határidő:

30% betét a termelés előre, és a többit meg kell fizetni a berakodás előtt. Mi lenne, hogy a sátor tesztelés telepítés gyárunkban, vagy tanítani a mérnök, hogyan kell telepíteni, hogy minden dolog is, mielőtta többi kifizetést.


Opcionális tartozékok az ideiglenes pagoda sátor támogatásához:

pagoda tent accessories


Projektképek referenciaként:

Temporary pagoda tent

Temporary pagoda tent


Hot Tags: ideiglenes pagoda sátor, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, szabott, kedvezmény, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like