Igloo sátor izzó

Opcionális tartozékok a lángoló igloo sátorhoz: szúnyog elleni ablak, égbolt fényablak, légkeringető ablak, súlylap, acélszegek, tetőbélés, üvegajtó, dupla nyitású vagy egyszeri nyitott üvegajtó. Bútorok, mint például mosdó, ágy, asztalok, székek, felfújható safa, stbAC rendszer, padló és szőnyeg, színpad, színpadi világítás, audió berendezések stb.
Csevegj most

Termék részletek

Izzó sátor izzó

Az Igloo kupola sátornak erős nomád vágya van, tele vad és szenvedélyes, a jellegzetes belső dekorációval és apró részletekkel párosulva hagyja a vendégeket, mintha visszatérnének az ősi füves nomád időkbe.A erős sátortető mellett a tervezők sok átlátszó falakkal, hogy megteremtsék a természettel való integráció érzetét. A látogatók láthatják a csillagokat az égen, miközben az ágyon fekszik a paplan alatt, anélkül, hogy éjjel kimennének a sátorból. Minden reggel felébredek és ágyban fekszem, hogy megnézzem, hogyan borítja le a füvet arany napfény. Ez a táj és a kényelem kombinációja, összehasonlítva a vihar öltözetén kívüli remegéssel, a csillagok figyelésével és a napkelte várakozással.

Opcionális tartozékok a lángoló igloo sátorhoz:

Szúnyogriasztó ablakok, tetőablakok, levegőkeringető ablakok, súlylemez, acélszögek, tetőbélés, üvegajtó, dupla nyitású vagy egyszeri nyitott üvegajtó.Bútor, mint mosdó, ágy, asztalok, székek, felfújható safa, stbAC rendszer, padló és szőnyeg, színpad, színpadi világítás, audió berendezések stb.

dome tent application

Igloo sáv anyaga:

A kupola rendezvény sátor anyagleírása:

Framework: Galvanizedsteeltube, withpowdercoating, antirusty, durableforlongtimeusing.
Fedél: dupla PVC bevonatú poliészter, 850 g / m2, blokkolás, vízálló, UV-álló, tűzálló D.DIN4102 B1 / M2 / B1, élettartama 6-8 év

A lámpásos igloo sátor rendelkezésre álló mérete és az alkalmazás:


A sátor mérete 4 és 50 méter között van, attól függően, hogy hány embert akar befogadni, és mekkora a rendezvénye. A kupolas sátor széles körben alkalmazható kültéri szállodai sátorként, esküvői rendezvényként, kiállítási show-on, autó-show-ban, film-show-ban, sportesemény-show-ban, játszótér borításában stb.

dome tentA sátor csomagja:

A csomagolási mód az ügyfél kérése szerint történhet.

dome tent package


Hot Tags: lámpás igloo sátor, Kína, gyártók, szállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, testreszabott, kedvezmény, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like