Nagy raktári sátor

A nagy raktári sátor 1 jellemzője: Könnyen felszerelhető és eltávolítható. A ponyvák összehajthatók; keretrendszer szétszerelhető kis méretűvé, ami könnyen szállítható és tárolható. 2, Az egység moduláris felépítése növelhető vagy felosztható. Nincs külön követelmény az építkezéshez. Fűre, aszfaltra és betonra építhetők. 3, nincs belső oszlopok szerkezeti kialakítása; 100% -ban kihasználni a belső teret.
Csevegj most

Termék részletek

Nagy raktári sátor

Anyaga nagy raktári sátor

Keret: keményen préselt alumíniumötvözet 6061 / T6, fő keretprofil: 254x120x5.0mm, eloxált kivitelben, 20 év alatt használható, ha jól karbantartható;

Tetőfedés és oldalfalak: Dupla PVC bevonatú poliészter textil, 850g / m2, átlátszatlan, égésgátló, vízálló és UV-lassító.

Egyéb opcionális oldalfalak a sátorhoz: Szendvics kemény oldalfalak, acéllemezből gördülő ajtóval.


Terméktanúsítás:

Az ideiglenesen tárolt sátorszerkezeteket szigorúan az ISO 9001 minőségellenőrzési szabványoknak megfelelően hajtják végre. A CE / SGS (TUV) minőségirányítási rendszer tanúsítása rendelkezésre áll. A tűzálló anyag PVC-vizsgálati jelentései, szabványok: NFPA701, CFM&erősítő; DIN4102 B1 / M2.


A nagy raktári sátor jellemzője

1, könnyen telepíthető és eltávolítható. A ponyvák összehajthatók; keretrendszer szétszerelhető kis méretűvé, ami könnyen szállítható és tárolható.

2, Az egység moduláris felépítése növelhető vagy felosztható. Nincs külön követelmény az építkezéshez. Fűre, aszfaltra és betonra építhetők.

3, nincs belső oszlopok szerkezeti kialakítása; 100% -ban kihasználni a belső teret.

4, A nyomtatási logó üdvözlendő, a digitális nyomtatás vagy a selyem nyomtatás elérhető.

5, szélterhelés: 100km / h; Hóterhelés: 75kg / m2, erős és stabil szerkezet.

character of warehouse tent

large warehouse tent structure

A nagy raktári sátor rögzítési módszerei:

* Puha talaj, például gyep és homok esetében acél horgonyokat biztosítunk a rögzítéshez.

* Beton talajhoz: ingyen biztosítunk táguló csavart

* Olyan talajhoz, amelyet nem lehet elpusztítani, például csempézett padlóhoz és fa padlóhoz, súlylemezt tudunk biztosítani a rögzítéshez.

how to fix warehouse tent

Csomag nagy raktár sátor:

1, alumínium váz a buborék cégbe csomagolva

2, a tetőfedél és az oldalfal szövet a PVC tasakba van csomagolva;

3, Hardver szilárd kartondobozba csomagolva;

package of warehouse tent

Mi található Guangzhou város, Kína. További információra van szüksége, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot.Hot Tags: nagy raktári sátor, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, testreszabott, kedvezmény, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like