Ideiglenes tároló sátor szerkezetek

Az ideiglenes tárolósátrak rendelkezésre álló mérete: A tiszta fesztávolság 3 m és 60 m között van, és a hossza korlátlan. A sátor olyan nagy területet fedhet le, amennyit csak akar. Testre szabott design és méret áll rendelkezésre az ügyfél különleges igény.
Csevegj most

Termék részletek

Ideiglenes tárolósátor-szerkezetek


Ideiglenes tárolósátor-szerkezetek anyaga:

Vázszerkezet : Európai szabvány, keményen préselt extrudált eloxált alumínium ötvözet 6061/T6, sokkal nehezebb, mint a normál alumínium ötvözet. Az eloxált kezelés, az alumínium nem leszoxidáltés a szín mindig új lesz sokáig.

Tetőbor: Dupla PVCcoated poliészter textil, égésgátló, vízálló és UV-késleltető, tetőbor 850g / négyzetméter, és teljesen átlátszatlan. Az oldalfalak a sátor 650g/sq.m PVC szövet, áttetsző, ugyanaz a funkció a tetőfedés.

csatlakozás: tűzi horganyzott acél betét.

Az eredeti hely: Guangzhou, Kína


Az ideiglenes tárolósátrak rendelkezésre álló mérete:

A tiszta fesztávolság 3 m és 60 m között van, és a hossza korlátlan. A sátor olyan nagy területet fedhet le, amennyit csak akar. Testre szabott design és méret áll rendelkezésre az ügyfél különleges igény.


Az ideiglenes tárolósátrak jellemzője és jellege:

1, vízálló, égésgátló, UV-ellenállás.

2, szélterhelés: 100km / h; Hóterhelés: 75kg/m2.m2, erős és stabil szerkezet.

3, Nincs belső pólusok szerkezet kialakítása; hogy 100%-ban használja a belső tér.

4, Könnyen összeszerelhető és demount. Kényelmes szállítás és tárolás.

5, Printinglogoarewelcome,digitalprintingorsilkprintingareavailable.

Temporary storage tent structures material

Terméktanúsítás:

Az ideiglenes tárolósátor-szerkezeteket szigorúan az ISO 9001 minőségellenőrzési szabványoknak megfelelően végzik. A CE/SGS (TUV) minőségirányítási rendszer tanúsítása elérhető. A PVC szövet vizsgálati jelentések a tűzálló, szabványok: NFPA701, CFM & DIN4102 B1/M2.

Temporary storage tent structures certification


Kérdés: Nyújt-e az Ön cége segítséget a sátor telepítéséhez?

V: Igen, általában kézi oktatást és videót küldünk, hogy segítsük ügyfeleinket a sátor telepítésében. Vagy küldje el mérnökünket a webhelyére, hogy irányítsa a sátor telepítését.

Kérdés: Mi az élettartama tiszta span nagy sátor?

A sátor alumínium váza 20 év alatt használható, ha jól karbantartható. És a szövet fedél általában lehet használni 5-8 év.


Projektképek referenciaként:

Temporary storage tent structures

Temporary storage tent structures


Hot Tags: ideiglenes tároló sátor struktúrák, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, ár, szabott, kedvezmény, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like